Marketingserpa

3 órás üzleti ötlettúra,
– ami bevételt hoz!

Talabos Viktória

üzleti filozófus és marketingserpa

Serpaként leveszek a válladról minden terhet, ami akadályozza marketinged fejlesztését. Ezután felemelt fejjel, kristálytisztán láthatod céljaidhoz vezető utat sőt, – friss ötletekkel, motivációval, kirobbanó tervekkel leszel gazdagabb!

Erről szól a Marketingserpa!

Ezen a rendhagyó konzultáción kitörünk a szobafogságból és a gyönyörű természetben, egy jó hangulatú séta keretében, átbeszéljük a marketingfolyamataidat! A végére garantáltan megtaláljuk rejtett bevételeid mellett azokat a hátráltató tényezőket, amelyeket eddig nem sikerült észrevenned a marketinged során. 

Rejtett bevételek nyomában

A 3. óra végére egy sor olyan bevételi forrást ismersz fel, ami eddig is ott volt a cégedben! Több van, mint hinnéd!

Más perspektívát kapsz

Ha benne vagy a mókuskerékben, akkor nem látod, mitől forog nehezen.

Hűha élmény!

A Marketingserpa Konzultáció végére olyan felismeréseid lesznek, ami előtte SOHA!

w

Csak egyetlen alkalom!

Egyetlen alkalom elegendő lehet ahhoz, hogy teljesen másként lásd vállalkozásodat!

Különleges környezetben!

A Marketingserpa konzultáció különleges körülményei sarkig tárják elméd kapuit!

Hűha garanciával!

100% garanciát vállalok, hogy már az első óra végére le fog esni az állad!

Készen állsz rá?

Hogy kitörj 3 órára a megszokott keretekből azért, hogy a végére eredményesebb, nyitottabb és hatékonyabb legyél? – Volt olyan cégvezető, aki 10 évnyi küzdelem után, a Marketingserpa Konzultáció 3 órája alatt látta meg sorfordító lehetőségeit!
 

  • Megkeressük a rejtett bevételeidet a marketing folyamatokban!
  • Megnézzük milyen tényezők nehezítik, hogy sikeres kampányaid legyenek!
  • Megkeressük a rejtett bevételeidet a marketing folyamatokban!
  • Hazamész 9 olyan megvalósítandó feladattal, ami megváltoztatja a céged!

Így zajlik a tréning!

Időpont egyeztetése után szeretettel várlak! Gyere laza kirándulószettben, húzd fel kedvenc bakancsodat, cipődet! Hozz magaddal jegyzetfüzetet, írószerszámot, esetleg diktafont, ha szofisztikált vagy! Bevetjük magunkat a természetbe, és egy könnyed kirándulás keretében élvezzük a friss levegőt, a természetet. Amikor kellően ellazultunk, magunk mögött hagytuk a város zaját, beindul az agyunk és megbeszéljük a legfontosabbat: hogyan tovább? Hogyan találhatod meg cégedben, vállalkozásodban a felfedezetlenül hagyott tartalékokat, bevételi forrásokat? Mit lehet tenni azért, hogy a közeljövőben feljebb csavard a bevételtermelés fordulatszámát? – Mire visszaérünk, a Marketingserpa leveszi rólad az akadályozó terheket és tele leszel ötletekkel, tervekkel, könnyed optimizmussal! – A konzultáció kb. 3 órás, Budaörsön történik.

Vélemények!

Nézd meg, mit mondanak azok, akiktől már átvettem a visszahúzó terheket, és optimistán, tervekkel tele “jöttek le a hegyről!”

v

Nem azt kaptam, amit vártam, sokkal többet!

“Az előbb fejeztük be Vikivel a konzultációt, hát mit mondjak? Olyan érzéseim vannak, mintha egy vígjátékról jöttem volna ki a színházból, ahol végig a fülemig ér a szám, mert olyan alapigazságokra nyitja fel szemem, és úgy húzza le a leplet, hogy ráismerek saját magamra. Fantasztikus érzés, lelkes vagyok, és mindent tudni akarok, amit ő, mert zseniálisan reális és egyszerű minden ötlete, ami becsalogatja a vevőt nekem. Nem azt kaptam amit vártam, sokkal többet! WOW!”

Rácz Marica

Löbl Judit

Cserményi Csilla

Vajon neked való ez a konzultáció?

A Marketingserpa üzenete hozzád

Üdv, Talabos Viktória vagyok, 2010 óta foglalkozom online marketinggel, az ország első számú Facebook konferenciáján főelőadó és szervező voltam. Én írtam a Lájkból forintot című Facebook marketing stratégia könyvet. Jelenleg szabadúszó tanácsadóként segítem a vállalkozókat, cégvezetőket és marketingeseket! Téged is!

Amennyiben cégvezetőként, vállalkozóként szeretnéd ütőképes hadrendbe rendezni marketingfolyamataidat, és aminek következtében mérhető üzleti eredmények érkeznek!

A legjobb lépés ebben a pillanatban, amit javasolhatok, hogy úgy döntesz, részt veszel a konzultáción! Lehet, hogy később kimegy a fejedből, vagy már nem tartod olyan fontosnak, annak ellenére, hogy most úgy gondolod. Ha most jelentkezel, azzal egy remek döntést hozol, ami később kiváló eredményekhez fog vezetni! Ezért inkább ne halogass, jelenkezz most!

Itt jelentkezz a Marketingserpa Konzultációra!

A jelentkezés NEM kötelez még semmire! Egy gyors beszélgetés után kell csak elköteleződnöd. Hamarosan, után 48 órán belül jelenkezem nálad, hogy megbeszéljük a részleteket.

A Marketingserpa konzultáció ára: 60.000 forint, melyet előreutalással tudsz kifizetni.
Kérlek, amíg nem küldtem díjbekérőt NE UTALJ (előbb röviden beszélnünk kell!)